Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Monday

Psychological torture

bib·li·o·phile
ˈbiblēəˌfīl/
noun

Bibliophilia or bibliophilism is the love of books. Accordingly, a bibliophile is an individual who loves books. The classic bibliophile is one who loves to read, admire and collect books, often amassing a large and specialized collection. Bibliophiles do not necessarily want to possess the books they love; an alternative would be unusual bindings, autographed copies, etc.


source: wikipedia
---

Stress betul mutakhir (bahasa pun dah skema dah) ni asyik terjumpa iklan promosi buku.

'Merdeka  Sale' lah
'Promosi Merdeka' lah
'Bookstore Annivessary -more discounts' lah
'Carnival Sale' lah etc.

Not to mention, terpaksa lalu depan bookstore each and every time pergi dan balik kelas dan hanya mampu lambai-lambai pada buku dalam hati. Huuu~ T.T

Arghh!

Mental torture, sungguh!

"Jib2 ... Nak duit sikit, boleh? Nak bangunkan (personal) library. Hmm... Hmm... (sambil jari telunjuk kanan dan kiri bertemu berkali-kali --if-you-get-what-I-mean--) BB1M tak cukup *bulatkan mata macam Puss in Boots* "
Yang Benar,
Seorang yang nak beli buku tapi tak ada duit. ):

p/s: agak-agak kalau pujuk Jib2  macam ni jalan tak? Teehee~


---

Current read: Black and Blue, Anna Quindlen


source: google
_______


'One of my fantasies is to have a library in my house -preferably one with a ladder, so that I can swing around the room, roaming my favorite book(s)- just like Belle in Beauty and the Beast', Nur

pp/s: pardon my English

No comments: