Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Monday


-------

Cousin ; Me

"Abang awak tak balik ke?"

"Idok"

"Tak balik langsung?"

Geleng. "Dop. Hmm.. Dia pernah lah balik sekali. Masa puasa haritu je lah."

"Jadi, awak tinggal seorang je lah dengan Mama Babah?"

"Yup. Katanya, kalau berdua ada yang ketiga. Haa! Kita lah si penyibuk tu. Hihihi~"

"Lah~ Kesian seorang-seorang je dia. Adik beradik semua tak ada." 

"Tak kisah pun. Being a greedy person, it doesn't bother me much. In fact, I like it. Hahahaha" *evil laugh*

"Greedy?"

"A'ah. jadi anak tunggal kat rumah ni, boleh mengada lebih-lebih dengan parents. Boleh bolot semua kasih sayang diorang sementara adik beradik lain tak ada dekat rumah. Hahahahahaha" *evil laugh*

No comments: