Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Tuesday

Macam biasa. Usai kelas, benda pertama capai: telefon (habit budak sekarang. Sigh)

Ada miss call. Dari Sarah.

Buka whatsapp, dapat message. Dari dia juga.
Assalamualaikum. Akak... Akak call Sarah eh tadi? Sorry.. Sarah tak perasan. Ada kelas... 
Waalaikumsalam. Tak lah. Akak pun ada kelas tadi. Sarah salah nombor kot.? *Emoji senyum* 
-dia hantar print screen call log- Hihii... Ini... *emoji senyum*  
*emoji tutup muka* Allahu robbi~ Sorry Sarah...!Tak perasan langsung. Entah bila akak tertekan pun akak tak tahu. Sorrrrryyyyyyy~ *emoji tangan minta maaf* 
Oh... Sarah ingatkan akak call ada apa-apa. It's okay. :)
---

Perangai huduh. Dari dulu sampai sekarang, selalu tertekan nombor entah siapa-siapa -tanpa sedar. Sigh~

Maaf kepada sesiapa yang pernah terkena dengan saya. *grins*

____

p/s: lagi satu, aku kerap juga terlupa nak reply message orang atau ter-campur aduk message yang sepatutnya dihantar ke orang lain kepada orang lain. Akibatnya, orang tak faham apa yang aku message. Maaf.

No comments: