Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Wednesday

-.-

keluarga besar

Benci betul rasa!

Ish!

Kenapa kalian jahat sangat, huh?

Kejam!

Kalau sahaja boleh dibawa ke muka pengadilan, lama dah I say "See you in court!"

Tapi apa kan daya?

Cause of action kes ini lemah. Sigh.

Silap haribulan mungkin disabitkan dengan contempt of court for bringing vexatious and frivolous issue before the court.

Sigh.

Okay lah. Okay lah. 

Orang mengalah kali ni berpandukan section 17 (1) Evidence Act:
An admission is a statement, oral or documentary, which suggests any inference as to any fact in issue or relevant fact, and which is made by any of the persons and under the circumstances hereinafter mentioned.

Hmm... Ya lah.

Nak mengaku lah ni yang.....

      Konon nak cari member, tapi jumpa family.

What can I say more?

Perancangan Allah itu indah. 

Terima kasih sebab banyak menolong, dan menasihat sama ada secara langsung atau tidak.

Saya......... *sorok muka bawah bantal* sayang keluarga saya.

Okay. Hambar.

Apa-apa pun, mudah-mudahan kita berlambai mesra di sorga nanti ^.^

---

Pesalah-pesalah 'juvana' yang core:
*Hani Amirah Hairul Azam
*Dayang Azura Amien
*Wan Nur Lutfiah Muzairul
*Marini Abd Razak
*Suhaib Satriya
*Akmal Hamzah
*Qais Amiri
*Ahmad Kamal Aref
*Muhammad Hafizuddin
*Muhd Yazid
*Abu Huzaifah

p/s : sigh. tak tahu lah kenapa mengada sangat post benda ni. *tutup muka dengan bantal*
pp/s : terima kasih atas segala teguran langsung dan tidak serta ampun maaf untuk segala salah silap. 
ppp/s : tinggal beberapa minggu untuk penyerahan tugas secara official. tak sabar, mungkin? :p

No comments: