Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Wednesday

Malu

"Kamu, senyummm~"

Buat gaya 'talk to the hand'. "*Nanak. Nanak..!"

"Alaa~ Cepat lah... Nak report kat group condition kamu"

"Tak nak lah. Tak perlu report pun takpe kot?"

"Kenapa pula? Orang lain nak tahu juga..."

"Buat apa? Malu lah. Hari tu post gambar tag ni haa, pun dah tebal sungguh dah muka ni"

"Laa... Apa lah kamu ni... Ada pula macam tu"

"Hmm... Tak nampak macam menagih simpati ke? Tagih simpati dekat Allah je cukup lah... Tak ke?" sengih.

___

glosari:
*nanak = tak nak

No comments: