Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Tuesday

Tentang sahabat.

Dia; yang ajar saya tentang kasih sayang.
I miss you a lot. T.T
×××

ِِِِِِِAwak, kita nak bagitahu something.

Apa dia?

Tapi jangan gelak!

Belum bagitahu lagi, nak gelak apa nya?

Janji dulu yang awak takkan gelak.!

Amenda lah awak ni.. Kalau lawak, saya ketawa lah... Kenapa pula nak dilarang-larang nya?

No! Cepat janji yang awak tak akan gelak.!

Ada-ada je lah dia ni. Ya lah... Ya lah... Apa dia nya?

*sengih* *bisikan ke telinga* Uhibbuki fillah syadid jiddan!

*senyum* Ana sawa'

*dua dua senyum*

Promise me you'll love me ad infinitum?

*angguk* Biiznillah.

×××

~Uhibbuki filla syadid jiddan : Saya sangat sayang awak kerana Allah.
~Ana sawa' : Saya pun sama.

No comments: