Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Saturday

Family gathering


August 16th: Abah turns 60 yesterday. [kalau ikut kalendar masihi lah]

Kak Abit ; Abah

Uncle Mat, happy 60th birthday. Semoga panjang umur, dan panjang dan panjangggg lagi. Dan murah rezeki, dan happy selalu, dan diberkati.

Terima kasih. Tapi, ni memang dah panjang umur dah pun, kan?

*ketawa kecil* Ya, tapi panjang dan panjanggggg lagi.

Umat Nabi Muhammad average age dia 60 70 je.

Senyum.

#random fact : My eyes prickled with tears hearing what he said to le cousin [umat Nabi Muhammad average age 60 70 je] Ah, perempuan! Emosi.

______

p/s : yes, we had eid gathering at my house yesterday and of course, we celebrated daddy's birthday too. :)

4 comments:

a.i said...

wah... ur daddy dah 60? tp nmpak muda... :)

kem salam kat ur daddy n wish him happy brthday. may Allah bless. :)

Nur said...

Yup. :) Abah mesti senyum kalau dia baca what you wrote. hihii :P

insya-Allah :)

p/s : mana pos yg awak kata nak bg hrtu? -.-

Zie Madini said...

Happy blated bday buat dia ♡

Nur said...

:)