Disclaimer : Bak kata Juria Afina: "This is not a revelation, this is just a piece of my brain"
Simply put, dalam setiap penulisan ada FIKSI dan BUKAN FIKSI nya. Kalau terasa, tanggung sendiri :)

#You might find yourself in my writing(s), that's how I acknowledge your presence in my Qalb.

Sunday

Fitness Centre.

Abang : Nur, abang rasa abang kena masuk hospital lah. Abang rasa abang ada penyakit.

Me : Haa. Ni kenapa lah pulak? Dah sakit apa pulak kali ni?

Abang : Tak. Cuba tengok tangan abang ni haa. Ce pegang. Ce pegang.

Me : *menyentuh lengan beliau*

Abang : Haishh. Keras sangat kan? Sejak masuk gym ni, tiba-tiba ada ketumbuhan pulak.

Me : -.-"



p/s: Abang merujuk pada abang sulung saya. Saya cuba untuk meng-initialkan nama beliau tapi bunyi nya nanti membawa maksud lain. :|


kata Nur;
-oh dear, bila lah nak jadi rajin seperti mereka ini. -.-

|
v


funny LOL!

3 comments:

Nurul said...

LOL sungguh tak boleh blahh. XD

My brother's never like that.

Nurul said...

I meant, my brother's not as outspoken as that. Banyak keep things to himself. Terasa sunyi jugak sometimes. (>.<)

admin said...

hahaa. ini baru sikit. Kalau kenal dia, memang lahhhhhhhhh terasa macam nak cepuk je dia tu kekadang. :p